Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
    ... И също дали пича е склонен към бартер или търси само кеш
    Отписвай го бартера директно, няма да стане. Аз като продавах кола, викам става ли бартер, става вика и гледа в мобилето най-ниската цена, на която върви кола като моята. Вади от неговата цена, това , което му хрумне, и разликата да съм я платил. Викам ами един топъл отзад не щеш ли, хем си продадох колата, хем му стоя кошника още поне месец, може и повече да е било, просто повече не я търсих, щото си купих друга, от тия, дето с 20 лв правиш 170 км градско.
    Така, че парите са най-добрия бартер.
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Здравейте колеги,

Пиша ви по повод покупката на Алфа Ромео 2.4JTD и по-точно на тази (http://www.mobile.bg/11362477469795671)
      Искам ако някои който я е гледал на живо да сподели мнение.
      Аз ходих сам и ми направи добро впечатление като изключим капачката на резервоара, разлепени прагове на места и едно дребно олющено парченце от боя на предницата.
      По мотора ми направи впечатление, че от дясната страна на пластмасовия протектор има нещо като болт което беше омаслено, но не мога да преценя дали от седене или има проблем.
      И другото което ме кара да се замисля е - дали са реални километрите при положение че е внесена от Италия.

P.С Имах 1.8 TS 156 и много бих искал да си взема отново Алфа
      Alfa Romeo 156 '98 1.8 TS - EX

Comment

• Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
        Отписвай го бартера директно, няма да стане. Аз като продавах кола, викам става ли бартер, става вика и гледа в мобилето най-ниската цена, на която върви кола като моята. Вади от неговата цена, това , което му хрумне, и разликата да съм я платил. Викам ами един топъл отзад не щеш ли, хем си продадох колата, хем му стоя кошника още поне месец, може и повече да е било, просто повече не я търсих, щото си купих друга, от тия, дето с 20 лв правиш 170 км градско.
        Така, че парите са най-добрия бартер.
        Прав си по принцип,че като се отиде с парите друго се пазари,само дето и за моята званят бая хора и при положение че съм писал крайната цена и колко пари съм дал по колата и гарантирам за нея,всеки пита колко ще ми свалиш. И аз отговарям ами да ти сваля джантите например
        И без това май се отказах да я продавам, не си струва просто. Сега съм командировка до края на април и после я свалям от продан.
        EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
        EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
        NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Първоначално публикувано от frostttyyy Покажи съобщение
          Здравейте колеги,

Пиша ви по повод покупката на Алфа Ромео 2.4JTD и по-точно на тази (http://www.mobile.bg/11362477469795671)
          Искам ако някои който я е гледал на живо да сподели мнение.
          Аз ходих сам и ми направи добро впечатление като изключим капачката на резервоара, разлепени прагове на места и едно дребно олющено парченце от боя на предницата.
          По мотора ми направи впечатление, че от дясната страна на пластмасовия протектор има нещо като болт което беше омаслено, но не мога да преценя дали от седене или има проблем.
          И другото което ме кара да се замисля е - дали са реални километрите при положение че е внесена от Италия.

P.С Имах 1.8 TS 156 и много бих искал да си взема отново Алфа
          Здравей колега,

На снимки добре изглежда.

Това на капака може да е от спукан маркуч на турбото. Дали е сменен или не - друг въпрос - 100-тина лева е.

За километрите - абсурд - виж в mobile.de колко 156-ци ще намериш на под 200 хил. и на какви цени. Това не трябва да те притеснява - във форума имаме JTD-та на по над 400 хил. и нямат ядове.

Задължително покарай колата.

Може ли да попитам защо не харесаш някоя форумна - в момента има доста 156-ци за продан във форума. Тая кола за да влезе на пътя ще ти идат поне 1500 лв (регистрация, еко такса, обслужване, застраховки, нещо за смяна).
          Subaru Legacy 3.0R
          Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от vladev Покажи съобщение
            Здравей колега,

На снимки добре изглежда.

Това на капака може да е от спукан маркуч на турбото. Дали е сменен или не - друг въпрос - 100-тина лева е.

За километрите - абсурд - виж в mobile.de колко 156-ци ще намериш на под 200 хил. и на какви цени. Това не трябва да те притеснява - във форума имаме JTD-та на по над 400 хил. и нямат ядове.

Задължително покарай колата.

Може ли да попитам защо не харесаш някоя форумна - в момента има доста 156-ци за продан във форума. Тая кола за да влезе на пътя ще ти идат поне 1500 лв (регистрация, еко такса, обслужване, застраховки, нещо за смяна).
            Ами колега да ти кажа 2-3 ми хванаха окото(говорим за 2.4 дизел) обаче всичките бяха Спортвагон, а аз не съм голям фен на комбитата(поне засега).
            Иначе се оглеждам и в постове и в секцията продава.

П.С - Мерси за мнението
            Alfa Romeo 156 '98 1.8 TS - EX

Comment

• Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение
              И така ... обявите в София свършиха Сега съм пред дилемата, да стоя и да чакам на тръни всяка нова обява или да мина 500км да огледам тази -
              http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2q0rl0

Затова ще попитам някой колега дали е ходил да я гледа преди това, защото колата изглежда гледана и пазена. Но минах през много коли, които изглеждат запазени, а като ги виждах на живо и ми идеше да звънна на човека дето ми купи Купе-то да си го откупувам обратно ...
              Има ли някой колега във Варна, който може да помогне с оглед на тази кола ... ще си платя за услугата
              ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

Има ли някой колега във Варна, който може да помогне с оглед на тази кола ... ще си платя за услугата

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2qe2x1

Тази видя ли я ? По-близо ти е и е по-нова.
                AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                  http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2qe2x1

Тази видя ли я ? По-близо ти е и е по-нова.
                  Видях я колега, НО
                  - има допълнително поставен double-din (аз бих се изкефил повече на заводското тъмно сиво МП3)
                  - няма ектрите като парктроник, пръскалки на фаровете, подгрев на седалките (за разлика от варненската)
                  - с 1000лева е по-скъпа (което си е едно ПЪЛНО обслужване)
                  - и като сметнеш, че е от автокъща са още 500лв, докато проима номера колата !

Comment

• Прав си, и на мен мултимедията не ми допада, че и двуцветните седалки. Иначе от другите екстри, евентуално само за подгрева на седалките може да се съжелява.
                    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                    sigpic

Comment

• Колеги, някой има ли наблюдения над този автомобил
                      http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2rcxi5

Comment

• Муцуната ми се вижда поразместена. И е най-ниското ниво на оборудване.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• От днес съм собственик на Alfa GT 1.9 JTDm(evro4-2006-та година), искам да благодаря на всички, който помогнаха за търсенето на точни ексемпляр, дано съм случил на кола

П.С. не е варненската, тя беше по обява 2006-та, по талон първа регистрация януари 2005-та, а по ВИН е излезнала от завода, средата на 2004-та ......

Comment

• Очакваме да ни я покажеш.
                            sigpic

Comment

• а честитооооооои много безаварийни
                              EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                              EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                              NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

От днес съм собственик на Alfa GT 1.9 JTDm(evro4-2006-та година), искам да благодаря на всички, който помогнаха за търсенето на точни ексемпляр, дано съм случил на кола

П.С. не е варненската, тя беше по обява 2006-та, по талон първа регистрация януари 2005-та, а по ВИН е излезнала от завода, средата на 2004-та ......
                                Айде честито,надявам се да сме избрали хубава колица.Да си я караш със здраве.Нали щеше да минеш днес
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X